VRT apunasi rakennusprojektin kaikissa vaiheissa

Olet sitten suunnittelutoimistossa tai rakentamassa uutta vedenalaista infrastruktuuria, VRT:n rakennetutkimusten avulla teemme näkymättömästä näkyvää ja autamme projektin kaikissa eri vaiheissa suunnittelusta projektinhallintaan ja ylläpitoon.

SUUNNITTELU

Autamme konkreettisesti suunnittelussa, sillä tarkastustemme avulla saat tarkemmat lähtötiedot jo olemassa olevista rakenteista
Lähtötietojen avulla budjetointi helpottuu, kun tiedät, millaisia toimenpiteitä rakennusprojektia ennen tulee tehdä (esim. ruoppaus)

PROJEKTINHALLINTA

Rakennusprojektin aikana voimme tarkistaa rakennusprojektin etenemisen mahdollisten yllätysten välttämiseksi
Rakennusprojektin laadunvalvonta vedenalaisilla rakennetutkimuksilla
Rakennusprojektin jälkeen rakenteen elinkaaren hallinta vasta alkaa!

YLLÄPITO

Lähtötietoihin vertaaminen mahdollistaa kustannustehokkaamman ja luotettavamman korjaussuunnittelun ja pidentää rakenteiden elinkaarta
VRT:n ainutlaatuisilla BIM online-palveluilla kaikki tutkimuksista kerätty data on helposti ja visuaalisesti käytettävissäsi, mikä mahdollistaa läpinäkyvän viestimisen sidosryhmille (esim. sijoittajille, rakenteiden omistajille ja hallinnoijille, alihankkijoille).

 

Alla löydät esimerkkejä toimialoista, joita olemme auttaneet rakenteiden elinkaaren ylläpidossa. Voit lukea lisää yrityksestämme täältä.

Toimiala

Satamat

VRT:n suorittamien vedenalaisten rakennetarkastusten avulla minkä tahansa kokoiset satamat ja öljyterminaalit saavat selkeän ja täydellisen kuvan rakenteistaan turvallisesti ja helposti.

Satamat

Toimiala

Sillat

VRT:n suorittamat vedenalaiset monikeilaustarkastukset antavat tarkimman kuvan sillan elinkaareen vaikuttavista rakenteellisista olosuhteista.

Sillat

Toimiala

Putkilinjat

Ulkoiset tekijät, kuten maa-aineksen siirtyminen tai väärässä paikassa olevat kappaleet, rasittavat putkilinjoja ja voivat lopulta johtaa toimintahäiriöihin. VRT tarjoaa tärkeitä havaintoja sekä tarkan sijaintikartan putkistosta.

Putkilinjat

Toimiala

Energia

VRT:n alhaisen häiriön tarkastuspalvelut ennaltaehkäisevät kalliita yllätyksiä ja varmistavat lakisääteisten vaatimusten noudattamisen. Tämä kaikki voidaan tehdä ilman prosessien sulkemista.

Energia

Ota yhteyttä

Myynti ja asiakkuudet

VP Business Development

Mikko Kolehmainen

+358 50 394 7230
mikko@vrt.fi