Kumppaninasi huolehdimme siitä, että vauriot tai muutokset rakenteissa eivät aiheuta kalliita yllätyksiä.

Underwater asset management process steps

Mitä toimitamme sinulle:

  1. Suoritamme 3D-rakennetarkastuksia käyttäen monikeilainkaikuluotaus-, laserkeilain- ja droneteknologialla silloille, satamille, putkilinjoille, öljyterminaaleille, tuulipuistoille ja vesivoimaloille. Tarkastukset suunnittelemme kanssasi, toiveittesi mukaan.
  2. Saat käyttöösi tarkastuksista jälkikäsittelemämme 3D-pistepilvidatan. Lisensoidut taitorakennetarkastajamme prosessoivat ja analysoivat tutkimusdatan ja tekevät raporttiin huomioita tarkastustuloksista, jotta saat parhaan mahdollisen avun ylläpitosuunnitelmien luomiseen.
  3. Toimitamme sinulle sekä kirjallisen raportin että yksityiskohtaisen ja laadukkaan 3D-datan GISGRO-verkkopalvelun kautta. GISGRO palvelu mahdollistaa tarkastusdatan helpon hallinnan, kommunikoinnin ja hyödyntämisen. Dataa voidaan säilyttää, vertailla ja analysoida yhdessä paikassa ilman erillisiä ohjelmistoja, pelkän verkkoselaimen kautta.
  4. Autamme sinua hyödyntämään tarkastustuloksia viisaasti ennakoivassa ylläpidossa ja omaisuudenhallinnassa rakenteiden elinkaaren kaikissa eri vaiheissa. 

Lue lisää kuinka voimme auttaa omaisuudenhallinnassa sinun toimialallasi  

tai

 Pyydä meiltä tarjous tarkastuspalvelusta

1

Säästöt kuluissa & budjetoinnin helpottaminen

KOKONAISVALTAINEN KUVA RAKENTEISTA ENNAKOIVAN KUNNOSSAPIDON TARPEISIIN

2

Ei keskeytyksiä operaatioihin

HUIPPULUOKAN 3D-TEKNOLOGIA & LISENSOIDUT TARKASTAJAT

3

Onnistunut korjaustoimenpiteiden suunnittelu

KOKONAISNÄKYMÄ VEDENPINNAN ALA- JA YLÄPUOLISISTA RAKENTEISTA SEKÄ POHJASTA

4

Rakenteiden elinkaaren pidentäminen

TULOSTEN HYÖDYNTÄMINEN VIISAASTI RAKENTAMISESSA JA KUNNOSSAPIDOSSA

Mitä asiakkaamme kertovat

Olemme auttaneet satoja asiakkaita vedenalaisen kokonaiskuvan digitalisoinnissa vuodesta 2010 lähtien Pohjoismaissa, Saksassa, Hollannissa ja UK:ssa. Tässä muutama tarina.

”Aloittaessamme yhteistyön VRT:n kanssa olimme uteliaita näkemään tarkastuksen tulokset. Tarkastus tehtiin sataman alueelle, joka kiinnosti meitä erityisesti pitkän ikänsä vuoksi. Kun tulokset toimitettiin, olimme yllättyneitä siitä, miten yksityiskohtaista 3D-data oli ja kuinka pienetkin vauriot laiturissa oli havaittu. Olemme erittäin tyytyväisiä myös mahdollisuuteen verrata eri tarkastusten tuloksia GISGROssa. Odotamme innolla seuraavaa projektia, jonka pääsemme VRT:n kanssa tekemään.” Marc Vogelzang, Ylläpitopäällikkö, Amsterdamin satama

Tarkastamme säännöllisesti jokisiltojen perustukset ja rakenteet selvittääksemme löytyykö vedenpinnan alapuolelta vajoamia tai muita vaurioita. Yhteistyöllämme VRT:n kanssa tähtäämme rakenteiden pitkäaikaiseen seurantaan. Voimme hyödyntää tallennettua 3D-dataa muutosseurannassa lähtötietona ja tulevien tutkimusten vertailukohtana.” Gregor Walter, rakennuspäällikkö ja sillanrakennuksen osaston johtaja, Regensburgin kaupunki

VRT:n monikeilainkaikuluotaustarkastuksilla pystytään sukellukseen verrattuna seuraamaan hyvinkin pitkiä patojaksoja ja aistimaan rakenteiden kuntoa yksityiskohtaisesti. VRT:n tuottama selkeä 3D pistepilvidata ja online-työkalut auttavat meitä lisäämään patojen käyttöturvallisuutta tehokkaasti pitkälläkin aikajänteellä.” Tomi Mäki, vesitalousasiantuntija, EPO ELY

 

Tutustu kaikkiin asiakastarinoihimme

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Karri Kolehmainen & Ville Mäkeläinen

Myynti ja asiakkuudet

Karri Koistinen

+358 40 0604927

karri@vrt.fi

 

 

Ville Mäkeläinen

+358 44 513 2222

ville@vrt.fi

 

Etsitkö jotakuta muuta? Katso kaikki Yhteystiedot.