Kumppaninasi huolehdimme siitä, että vauriot tai muutokset rakenteissa eivät aiheuta kalliita yllätyksiä.

Underwater asset management process steps

Mitä toimitamme sinulle:

  1. Suoritamme vedenalaisia rakennetarkastuksia monikeilainkaikuluotaus- ja laserkeilainteknologialla silloille, satamille, putkilinjoille, öljyterminaaleille, tuulipuistoille ja vesivoimaloille. Tarkastukset suunnittelemme kanssasi, toiveittesi mukaan.
  2. Saat käyttöösi tarkastuksista jälkikäsittelemämme 3D-pistepilvidatan. Lisensoidut vesirakennetarkastajamme prosessoivat ja analysoivat tutkimusdatan ja tekevät raporttiin huomioita tarkastustuloksista, jotta saat parhaan mahdollisen avun ylläpitosuunnitelmien luomiseen.
  3. Toimitamme sinulle sekä kirjallisen raportin että yksityiskohtaisen ja laadukkaan 3D-datan VRT BIM online-palvelun kautta. VRT BIM palvelu mahdollistaa tarkastusdatan helpon hallinnan, kommunikoinnin ja hyödyntämisen. Dataa voidaan säilyttää, vertailla ja analysoida yhdessä paikassa ilman erillisiä ohjelmistoja, pelkän verkkoselaimen kautta.
  4. Autamme sinua hyödyntämään vesirakenteiden tarkastustuloksia viisaasti ennakoivassa ylläpidossa ja omaisuudenhallinnassa rakenteiden elinkaaren kaikissa eri vaiheissa. 

Lue lisää kuinka voimme auttaa omaisuudenhallinnassa sinun toimialallasi  

tai

 Pyydä meiltä tarjous vedenalaiseen tarkastuspalveluun

1

Säästöt kuluissa & budjetoinnin helpottaminen

MISSIO VEDENALAISEEN NÄKYMÄÄN & VESIRAKENTEIDEN ENNAKOIVAAN KUNNOSSAPITOON

2

Ei keskeytyksiä operaatioihin

VEDENALAISET TARKASTUKSET KAIKULUOTAINTEKNOLOGIALLA & LISENSOIDUT TARKASTAJAT

3

Onnistunut korjaustoimenpiteiden suunnittelu

KOKONAISNÄKYMÄ VEDENPINNAN ALA- JA YLÄPUOLISISTA VESIRAKENTEISTA SEKÄ POHJASTA

4

Rakenteiden elinkaaren pidentäminen

TULOSTEN HYÖDYNTÄMINEN VIISAASTI RAKENTAMISESSA JA KUNNOSSAPIDOSSA

Mitä asiakkaamme kertovat

Olemme auttaneet satoja asiakkaita vedenalaisen kokonaiskuvan digitalisoinnissa kaikuluotaamalla vuodesta 2010 lähtien Pohjoismaissa, Saksassa, Hollannissa ja UK:ssa. Tässä muutama tarina.

”Suosittelemme tällaista tarkastusta jokaiselle satamalle: VRT on täyttänyt kaikki odotuksemme. Kun teemme uuden tarkastuksen 2019 tai 2020, meillä löytyy nyt lähtötietoa vertailukohdaksi uudelle raportille. Tekemällä yhteistyötä saman yrityksen kanssa saamme täydellisen kokonaiskuvan ja voimme helposti seurata muutoksia pitkäaikaisesti.” Svein Tore Nordhagen, satamakapteeni, Mo i Ranan satama

Tarkastamme säännöllisesti jokisiltojen perustukset ja rakenteet selvittääksemme löytyykö vedenpinnan alapuolelta vajoamia tai muita vaurioita. Yhteistyöllämme VRT:n kanssa tähtäämme rakenteiden pitkäaikaiseen seurantaan. Voimme hyödyntää tallennettua 3D-dataa muutosseurannassa lähtötietona ja tulevien tutkimusten vertailukohtana.” Gregor Walter, rakennuspäällikkö ja sillanrakennuksen osaston johtaja, Regensburgin kaupunki

VRT:n monikeilainkaikuluotaustarkastuksilla pystytään sukellukseen verrattuna seuraamaan hyvinkin pitkiä patojaksoja ja aistimaan rakenteiden kuntoa yksityiskohtaisesti. VRT:n tuottama selkeä 3D pistepilvidata ja online-työkalut auttavat meitä lisäämään patojen käyttöturvallisuutta tehokkaasti pitkälläkin aikajänteellä.” Tomi Mäki, vesitalousasiantuntija, EPO ELY

 

Tutustu kaikkiin asiakastarinoihimme

Ota yhteyttä

Myynti ja asiakkuudet

VP Business Development

Mikko Kolehmainen

+358 50 394 7230
mikko@vrt.fi