VRT Finland Oy

VRT on erikoistunut kaikuluotaamalla tehtäviin vedenalaisiin rakennetarkastuksiin. Olemme alamme johtava yhtiö Itämeren alueella ja laajennamme toimintaamme nopeasti myös Keski-Euroopassa.

VRT auttaa vedenalaisten infrastruktuurin omistajia ja hallinnoijia saamaan kokonaisvaltaisen näkymän vedenalaisista rakenteista. Kaikuluotaintutkimusten lisäksi VRT tarjoaa yksityiskohtaisia visualisointeja tutkimuskohteista VRT BIM online-palveluilla ja auttaa asiakkaitaan hyödyntämään kerättyä dataa viisaasti vedenalaisten rakenteiden ylläpidossa koko rakenteen elinkaaren ajan.

Lue lisää palveluistamme ja toimialoistamme täällä

Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa takaa, että pienimmätkään rakenteelliset muutokset, eroosio tai vauriot eivät johda kalliisiin ja epämiellyttäviin yllätyksiin. Nopeat ja turvalliset mittaustekniikkamme yhdessä uusimman teknologian kanssa takaavat markkinoiden tarkimmat ja helpoimmin tulkittavat tulokset.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan prosessejamme ja siksi olemme päivittäneet johtamisjärjestelmämme vastaamaan ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 -standardeja. Sertifiointiprosessi valmistuu vuoden 2018 alussa. Laatu-, ympäristö- ja turvallisuuspolitiikkamme pääset jo lukemaan tästä.

 

Lue VRT:n yritystarina!

Tarinamme

2010

Rakennusinsinöörit perustavat VRT Finlandin ja ottavat tavoitteekseen tuottaa entistä parempia ja tarkempia vedenalaisia kuvia turvallisesti ja varmasti.

2013

Kahden kasvukilpailun, Kasvu Openin ja Startup Saunan voitto herättää julkisten ja yksityisten sijoittajien, Finnveran ja Nostetta Oy:n kiinnostuksen. Ensimmäisen kansainvälisen projektin toteuttaminen.

2015

VRT:n kansainvälinen liikevaihto ylittää kotimaan liikevaihdon. Tarkastuksia tehdään 10 maassa, kahdella mantereella.

2017

Kehitystyö datan käsittelyn ja BIM-ohjelmistojen (Building Information Modeling) saralla laajentaa VRT:n palveluvalikoiman rakennetun ympäristön elinkaaren hallintaan.

Ota yhteyttä

Myynti ja asiakkuudet

VP Business Development

Mikko Kolehmainen

+358 50 394 7230
mikko@vrt.fi