VRT Finland Oy

VRT on erikoistunut 3D-teknologialla tehtäviin rakennetarkastuksiin. Olemme alamme johtava yhtiö Itämeren alueella ja laajennamme toimintaamme nopeasti myös Keski-Euroopassa.

VRT auttaa infrastruktuurin omistajia ja hallinnoijia saamaan kokonaisvaltaisen näkymän rakenteista. Kaikuluotain- ja laserkeilaintutkimusten lisäksi VRT tarjoaa fotogrammetriakuvauksia dronella sekä yksityiskohtaisia visualisointeja tutkimuskohteista GISGRO-verkkopalvelulla, auttaen asiakkaitaan hyödyntämään kerättyä dataa viisaasti vedenalaisten rakenteiden ylläpidossa koko rakenteen elinkaaren ajan.

Lue lisää palveluistamme ja toimialoistamme täällä

Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa takaa, että pienimmätkään rakenteelliset muutokset, eroosio tai vauriot eivät johda kalliisiin ja epämiellyttäviin yllätyksiin. Nopeat ja turvalliset mittaustekniikkamme yhdessä uusimman teknologian kanssa takaavat markkinoiden tarkimmat ja helpoimmin tulkittavat tulokset.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan prosessejamme ja siksi olemme päivittäneet johtamisjärjestelmämme vastaamaan kansainvälisiä ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 -standardeja, jotka takaavat toimintamme ja asiakkaillemme toimitettujen palveluiden laadun. Tutustu lisää sertifikaatteihin ja sertifiointiprosessiin blogissamme. Laatu-, ympäristö- ja turvallisuuspolitiikkamme pääset lukemaan tästä.

ISO certificates

 

Lue VRT:n yritystarina!

Tarinamme

2010

Rakennusinsinöörit perustavat VRT Finlandin ja ottavat tavoitteekseen tuottaa entistä parempia ja tarkempia vedenalaisia kuvia turvallisesti ja varmasti.

2013

Kahden kasvukilpailun, Kasvu Openin ja Startup Saunan voitto herättää julkisten ja yksityisten sijoittajien, Finnveran ja Nostetta Oy:n kiinnostuksen. Ensimmäisen kansainvälisen projektin toteuttaminen.

2015

VRT:n kansainvälinen liikevaihto ylittää kotimaan liikevaihdon. Tarkastuksia tehdään 10 maassa, kahdella mantereella.

2017

Kehitystyö datan käsittelyn ja BIM-ohjelmistojen (Building Information Modeling) saralla laajentaa VRT:n palveluvalikoiman rakennetun ympäristön elinkaaren hallintaan.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Karri Kolehmainen & Ville Mäkeläinen

Myynti ja asiakkuudet

Karri Koistinen

+358 40 0604927

karri@vrt.fi

 

 

Ville Mäkeläinen

+358 44 513 2222

ville@vrt.fi

 

Etsitkö jotakuta muuta? Katso kaikki Yhteystiedot.