Uutiset

Kevät 2018

31. tammikuuta

Kiinnostaako ura kansainvälisessä kasvuyrityksessä, eri alojen ammattilaisten muodostamassa huipputiimissä? VRT on mukana Jyväskylän ammattikorkeakoulun järjestämässä Työpäivässä keskiviikkona 31.1. (Dynamo) ja torstaina 1.2. (Pääkampus). Tule tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää, kuinka teemme näkymättömästä näkyvää! Avoimet työpaikkamme löydät täältä.

17. tammikuuta

Kiinnostaako ura kansainvälisessä eri alojen asiantuntijoilla höystetyssä tiimissä, joka tekee näkymättömästä näkyvää ympäri Eurooppaa? Kaipaatko omaa kuksaa ja tekemisen meininkiä? Mikäli haluat tutustua huipputeknologia-alan yritykseen kettukarkkeja maistellen, tule moikkaamaan meitä huomenna 18.tammikuuta Jyväskylän Yliopiston Agora-rakennuksessa järjestettävillä Firmamessuilla klo 10 eteenpäin. Nähdään pian!

4. tammikuuta

VRT:n BIM asiantuntijat ovat myös mukana helmikuussa Tampereella järjestettävässä kansainvälisessä InfraBIM -tapahtumassa. Tapahtuma  tuo esille pohjoismaalaista BIM -osaamista ja kokoaa yhteen mielenkiintoisia puhujia ja vieraita keskustelemaan tietomallintamisen uusista tuulista rakennusalalla. Lue lisää tapahtumasta täällä. Nähdään Tampereella!

Syksy 2017

22. joulukuuta

Ennen kuin jännittävä vuosi 2018 käynnistetään uusin ideoin, VRT:n tiimi toivottaa kaikille rauhaisaa joulua ja onnellista uutta vuotta!

1. joulukuuta

1.joulukuuta vuosi sitten, tutkimus- ja kehitystiimimme tuloksekkaan työn tuloksena, hylkäsimme kirjoituskoneet ja värinauhat ja aloitimme vedenalaisten tutkimusten raportoinnin VRT BIM -online-palvelussa. Tässä vaiheessa palvelu tunnettiin vielä VRT WEB -nimellä. Toivotamme kaikille mahtavaa BIM-syntymäpäivää!

27. marraskuuta

Saimme iloksemme vahvistusta VRT:n markkinointi- ja viestintätiimiin. Tervetuloa VRT:n huipputiimiin, Riina!

23. marraskuuta

VRT on mukana Jyväskylän yliopiston IT-alan rekrytointi- ja uramessuilla. ”Loistavaa huomata, että Jyväskylästä löytyy paikallisesti näin paljon IT-alan tulevaisuuden huippuosaajia!” VRT:n projektikoordinaattori, Pia Asikainen, tiivistää.

16. marraskuuta

Päivitämme parhaillaan VRT:llä johtamisjärjestelmämme vastaamaan ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 -standardeja. Sertifiointiprosessi valmistuu vuoden 2018 alussa. Laatu-, ympäristö- ja turvallisuuspolitiikkamme pääset jo lukemaan tästä.

Tiedotteet

Toimituksellista sisältöä koskien

ota yhteyttä viestintä- ja markkinointitiimiimme:

Riina Bagdasarov, riina@vrt.fi +358504532414

Ota yhteyttä

Myynti ja asiakkuudet

VP Business Development

Mikko Kolehmainen

+358 50 394 7230
mikko@vrt.fi