Uutiset

Kevät 2019

15.-16. toukokuuta

VRT osallistuu Yhdyskuntatekniikka 2019-messuille Jyväskylässä. Ständimme numero on B302, tervetuloa moikkaamaan asiantuntijoitamme.

9.-11. huhtikuuta

VRT on mukana QPS:n ständillä Ocean Business 2019-messuilla esittelemässä GISGRO-ohjelmistoa. Tarkempaa tietoa aikatauluista löydät lehdistötiedotteesta täältä (englanniksi).

Syksy–talvi 2018–2019

15.–16. tammikuuta

InfraBIM Open on avoimen infrastruktuurin tietomallintamiseen keskittyvä konferenssi Tampereella. Oma specialistimme Henriikka Keskinen osallistuu tapahtumaan ja pitää puheen aiheesta “Rethinking the Building Information Model”. Esitelmä on keskiviikkona ja käsittelee VRT:n tapaa ymmärtää BIM sekä ainutlaatuinen käytäntömme käyttää pistepilviä tietomalleina.

14. lokakuuta

Pohjois-Suomen vesihuoltopäivät pidettiin Rukalla 14.–15. lokakuuta. Vesilaitosyhdistyksen järjestämässä tapahtumassa VRT:tä edustamassa oli Ville Mäkeläinen. Toimme erityisesti esille, kuinka vesilaitokset voivat kehittää ylläpitoaan säännöllisillä monikeilainkaikuluotaustutkimuksilla, joilla voidaan selvittää nopeasti ja helposti pitkienkin vedenalaisten vesijohtojen kunto.

13. lokakuuta

Suomen ympäristökeskuksen ja Kainuun ELY-keskuksen järjestämät Tulva-, pato- ja vesienhoitopäivät pidettiin Seinäjoella 13.–14. lokakuuta. VRT:n tiimistä Karri Koistinen oli paikalla esittelemässä VRT:n tietämystä ja palveluita patoturvallisuuteen liittyen.

20. syyskuuta

Tynen sataman Newcastlessa isännöimä BPA:n (British Ports Association) konferenssi pidettiin tänä vuonna 9.–12. lokakuuta. Asiantuntijamme Ville Mäkeläinen osallistui tapahtumaan ja levitti monikeilainkaikuluotauksen ilosanomaa satamasektorille ja keskusteli monien kanssa,, miten huippuluokan 3D-data ja ainutlaatuinen GISGRO-verkkopalvelu voisi hyödyttää satama-alan ammattilaisia.

11. syyskuuta

Saksan Liikenneministeriö järjestää tapaamisia rakennetarkastajille joka toinen vuosi, tällä kertaa Koblenzissa 11.-12. syyskuuta. Tapahtuman tavoitteena oli jakaa kokemuksia ja ideoita kollegoiden kesken ja välittää tietoa uusista teknologioista rakennetarkastuksissa.

VRT:n tekemässä projektissa Hampurissa 3 siltaa tarkastettiin monikeilainkaikuluotaimella. VRT:n edustaja Andreas Pland sekä diplomi-insinööri Christiane Thiel esittelivät tuloksia tapahtumassa. Erityisesti tulosten yksityiskohtaisuus sekä GISGRO-palvelun ominaisuudet ja käyttäjäystävällisyys tekivät vaikutuksen yleisöön.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Karri Kolehmainen & Ville Mäkeläinen

Myynti ja asiakkuudet

Karri Koistinen

+358 40 0604927

karri@vrt.fi

 

 

Ville Mäkeläinen

+358 44 513 2222

ville@vrt.fi

 

Etsitkö jotakuta muuta? Katso kaikki Yhteystiedot.