3D-aineiston kerääminen

Yhdistämme parhaat teknologiat

Käytämme monikeilainkaikuluotainta, laserkeilainta RGB-värein sekä fotogrammetriaa tuottaaksemme selkeän kokonaiskuvan mittauskohteestamme.

Tiimimme mittausinsinööreillä on pitkä kokemus vedenalaisten rakenteiden mittauksista.

3D-aineistojen hallinta

Käytä 3D-tietoa helpommin kuin koskaan ennen

Saat kutsun helppokäyttöiseen verkkopalveluumme, GISGROon, jossa voit hyödyntää 3D-aineistoa.

Analysoi, lisää omia huomoita ja optimoi ylläpitoa digitaalisen kaksosen avulla.

Kumppanisi rakennetun ympäristön elinkaaren kaikissa eri vaiheissa.

SUUNNITTELU

Autamme konkreettisesti suunnittelussa, sillä tarkastustemme avulla saat tarkemmat lähtötiedot vedenalaisista rakennusolosuhteista sekä jo olemassa olevista rakenteista. Lähtötietojen avulla budjetointi helpottuu, kun tiedät, millaisia toimenpiteitä ennen rakennusprojektia tulee tehdä (esimerkiksi ruoppaus).

Katso kuinka tutkimuksemme ja digitaalinen palvelumme auttoi Jyväskylän Energiaa kattavien putkilinjojen rakennusvaiheessa

PROJEKTINHALLINTA

Rakennusprojektin aikana voimme tarkistaa rakennusprojektin etenemisen mahdollisten yllätysten välttämiseksi. Suoritamme kattavaa rakennusprojektin laadunvalvontaa 3D-rakennetutkimuksilla varmistamalla rakentamisen turvallisen ja kriteerit täyttävän etenemisen. Laadunvalvonnalla vältät kalliit yllätykset tulevaisuudessa.

Lue lisää laadunvalvonnastamme tuulipuiston rakentamisen tukena

YLLÄPITO

Tutkimusaineiston vertaaminen lähtötietoihin mahdollistaa kustannustehokkaamman ja luotettavamman korjaussuunnittelun sekä pidentää rakenteiden elinkaarta, kun korjaustarpeisiin pystytään reagoimaan tarkemmin ja nopeammin.

Tutustu Doverin satamalle tekemäämme tutkimukseen, josta satama sai tärkeää tietoa rakenteiden ylläpitoa varten.

PITKÄAIKAISTA SEURANTAA GISGRON AVULLA

VRT:n ainutlaatuisella GISGRO-palvelulla kaikki tutkimuksista kerätty data on helposti ja visuaalisesti käytettävissäsi, mikä mahdollistaa läpinäkyvän viestimisen sidosryhmille, kuten sijoittajille, rakenteiden omistajille ja hallinnoijille sekä alihankkijoille. GISGROn avulla viisas datan prosessointi, hallinta ja hyödyntäminen on helppoa ja nopeaa.

 

Tutustu alla eri toimialoille kehittämiimme ratkaisuihin.

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää juuri sinulle sopivista palveluistamme!

Toimiala

Öljyterminaalit

VRT tarjoaa öljyterminaaleille tarkkaa ja yksityiskohtaista tietoa rakenteiden ylläpitoa ja omaisuudenhallintaa varten 3D-mittauksien avulla. Tarkastukset suoritetaan turvallisesti aiheuttamatta häiriötä terminaalin toiminnalle rahaa ja aikaa säästäen.

Öljyterminaalit

Toimiala

Satamat

VRT:n suorittamien 3D-rakennetarkastusten avulla minkä tahansa kokoiset satamat ja öljyterminaalit saavat selkeän ja täydellisen kuvan rakenteistaan turvallisesti ja helposti.

Satamat

Toimiala

Sillat

VRT:n suorittamat 3D-kuvaukset antavat tarkimman kuvan sillan elinkaareen vaikuttavista rakenteellisista olosuhteista.

Sillat

Toimiala

Putkilinjat

Ulkoiset tekijät, kuten maa-aineksen siirtyminen tai väärässä paikassa olevat kappaleet, rasittavat putkilinjoja ja voivat lopulta johtaa toimintahäiriöihin. VRT tarjoaa tärkeitä havaintoja sekä tarkan sijaintikartan putkistosta.

Putkilinjat

Toimiala

Energia

VRT:n häiriöttömät tarkastuspalvelut ennaltaehkäisevät kalliita yllätyksiä ja varmistavat lakisääteisten vaatimusten noudattamisen. Tämä kaikki voidaan tehdä ilman prosessien alasajoa.

Energia

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Karri Kolehmainen & Ville Mäkeläinen

Myynti ja asiakkuudet

Karri Koistinen

+358 40 0604927

karri@vrt.fi

 

 

Ville Mäkeläinen

+358 44 513 2222

ville@vrt.fi

 

Etsitkö jotakuta muuta? Katso kaikki Yhteystiedot.