Som din partner försäkrar vi er att strukturella skador eller ändringar inte skapar er några kostsamma överraskningar.

Underwater asset management process steps

Vad vi levererar till er:

  1. Undervattensundersökningar: Vi genomför undervattensundersökningar för broar, hamnar, oljeterminaler, offshore vindkraftparker och vattenkraftverk genom att använda flerstrålig sonar under vattenytan och laserskanner över vattenytan.
  2. Efterbehandlad 3D-data: Du får en enkel åtkomst till molnbaserade 3D-undersökningsdata som behandlats av oss. Våra licensierade marininspektörer tolkar och granskar data för att hjälpa er skapa detaljerade underhållsplaner.
  3. GISGRO-onlinerapporter och dokumenterade inspektionsprotokoll: Du får högkvalitativa 3D-data genom vår GISGRO-onlineservice och experttolkade, dokumenterade inspektionsprotokoll. GISGRO möjliggör en enkel hantering, kommunikation och utnyttjande av insamlade undersökningsdata. Alla data kan sparas, jämföras och analyseras på ett ställe med en webbläsare utan extra programvara.
  4. Vi hjälper er att utnyttja undersökningsresultaten på ett smart sätt i förebyggande underhåll och underhåll av anläggningarnas integritet under alla faser av konstruktionernas livslängd.

 

Läs vidare hur vi kan öka värdet av er anläggningshantering

 

1

Kostnadsbesparingar och underlättnad av budgets

UPPDRAG FÖR VISUELL KLARHET OCH PROAKTIVT UNDERHÅLL AV UNDERVATTENSKONSTRUKTIONER

2

Inga avbrott av operationer

STRUKTURELLA UNDERVATTENSUNDERSÖKNINGAR MED SONARTEKNIK OCH LICENSIERADE INSPEKTÖRER

3

Framgångsrik reparationsplanering och anläggningshantering

LEVERERAR EN KOMBINERAD VISNING AV KONSTRUKTIONER BÅDE UNDER OCH ÖVER VATTENYTAN

4

Förläng livslängden av konstruktioner

UTNYTTJA RESULTAT INSIKTSFULLT I KONSTRUKTION, UNDERHÅLL OCH ANLÄGGNINGSHANTERING

Vad våra kunder säger om oss

Vi har hjälpt hundratals kunder sedan 2010 i de nordiska länderna, Tyskland, Nederländerna och Storbritannien för att få en kombinerad digitaliserad bild av undervattensanläggningar genom flerstråliga sonarinspektioner. Här följer några exempel på våra tjänster.

“Vi skulle rekommendera varje hamn att göra den här typen av undersökningar och VRT har uppfyllt våra högsta förväntningar. När vi gör en ny undersökning under 2019 eller 2020 kommer vi att ha en historik och kan jämföra rapporterna med varandra. Genom att använda samma företag kan vi få en perfekt överblick och enkelt se förändringar av tillstånden.” Svein Tore Nordhagen, hamnkapten för hamnen Mo i Rana

“Vi undersöker regelbundet områden under fundament till broar för att avgöra om det har uppstått några slukhål eller skador under vattenytan. Vårt samarbete med VRT syftar till en långsiktig övervakning eftersom 3D-data sparas för att jämföra de möjliga strukturella förändringarna med framtida undersökningar.” Gregor Walter, konstruktionschef och chef för brobyggnadsavdelningen i Regensburg

“Jämfört med mer traditionella undersökningsmetoder, som dykning, möjliggör undervattensundersökningar med VRT:s flerstråliga sonar av längre dammkonstruktioner och registrerar tillstånden mer exakt. VRT:s klara molnbaserade 3D-datapunkter hjälper oss att effektivt förbättra en långsiktig dammsäkerhet.” Tomi Mäki, specialist, vattenresursteknik, ELY-centrum för södra Österbotten

Andra referenser (på engelska)

Intresserad av våra tjänster? Kontakta oss!

Jaakko Kylämies

+358 40 723 8495

jaakko@vrt.fi

 

Letar du efter någon annan? Se Kontaktinformation