VRT Finland Ltd.

VRT grundades 2010 och är nu ett växande företag som har specialiserat sig på undersökning av anläggningar under vattenytan med hjälp av den senaste 3D-tekniken. Vi betraktas som det ledande företaget för undervattensinspektioner inom Östersjöområdet och växer snabbt i Centraleuropa, speciellt i Storbritannien och Tyskland. Vi arbetar från vårt huvudkontor i Jyväskylä, Finland.

VRT hjälper ägarna och ansvariga för undervattensanläggningar att få en kombinerad bild av sina undervattensanläggningar genom sonarundersökningar. Genom att tillhandahålla detaljerade visualiseringar med GISGRO-onlinetjänst hjälper vi våra kunder att använda de insamlade uppgifterna insiktsfullt för underhåll av undervattenskonstruktioner under anläggningens hela livslängd. 

Tillsammans med våra kunder ser vi till att inte ens minimala strukturella förändringarna, erosion eller skador kan resultera i kostsamma och obehagliga överraskningar. Med våra snabba och säkra mättekniker och vårt professionella team kan vi komma fram till de mest exakta och begripliga resultaten på marknaden.

Läs mer om våra industrier och tjänster här

VRT har som målsättning att ständigt förbättra våra metoder och därför är vårt ledningssystem certifierat enligt internationella standarder som ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Läs mer om certifikaten och certifieringsprocessen i vår blogg. Våra QEOHS-riktlinjer är redan publicerade här (länkarna på engelska).

Läs vår berättelse!

Vår berättelse

2010

VRT Finland grundades av civilingenjörer med målsättningen att skapa bättre, noggrannare undervattensbilder på ett säkert och förnuftigt sätt.

2013

Övertagande av två växande konkurrenter: Kasvu Open och Startup Sauna skapar intresse för offentliga och privata investerare, Finnvera och Nostetta. VRT genomför sitt första internationella projekt.

2015

VRT:s internationella omsättning överstiger den nationella omsättningen för undersökningar som genomförts i 10 länder över två kontinenter.

2017

Innovationer inom databehandling och BIM (Building Information Modeling) utökar VRT:s omfattning med företagsservice och hantering av livslängden för konstruktioner.

Intresserad av våra tjänster? Kontakta oss!

Jaakko Kylämies

+358 40 723 8495

jaakko@vrt.fi

 

Letar du efter någon annan? Se Kontaktinformation