Er partner i varje fas för undervattenskonstruktioners livslängd.

PLANERING

Vi hjälper er att planera konstruktionsprojekt genom att erbjuda grundläggande data för strukturer och/eller undersökning av havsbotten med vår flerstråliga sonar-tjänst. Att ta emot initialdata underlättar budgeteringen när du vet vilken typ av åtgärder som måste göras innan projektet påbörjas.

Läs historien om hur Jyväskylä Energy Group utnyttjade undervattensundersökningar och digitaliserade anläggningar i pipeline-konstruktioner (på engelska)

PROJEKTSTYRNING

Under projektet kan vi kontrollera framstegen med våra inspektioner för att undvika obehagliga överraskningar. Kontroller för konstruktionskvalitet med undervattensinspektioner håller dig uppdaterad om era projekt samtidigt som du sparar tid och pengar.

Lär dig hur våra undervattensundersökningar understödde konstruktionsprocessen av en vindpark (på engelska)

UNDERHÅLL

Att jämföra data från den senaste undersökningen mot de ursprungliga data som insamlats möjliggör en mer kostnadseffektiv och tillförlitlig planering av reparationer vilket förlänger konstruktionernas livslängd.

Lär dig hur hamnen i Dover fick viktiga data för långsiktigt underhåll av undervattenskonstruktioner (på engelska)

SMART ÖVERVAKNING MED GISGRO: DATABAS OCH PLATTFORM ONLINE

Med vår unika tjänst är alla undersökningsdata visuellt tillgängliga för er i vår lättanvända GISGRO-onlinetjänst som är enkelt tillgänglig med endast en webbläsare. GISGRO möjliggör smart databehandling, hantering och användning såväl som en transparent kommunikation med alla aktörer.

 

 Lär känna våra lösningar för undervattensinspektioner för olika industrier nedan.

 

Kan du inte hitta vad du söker? Kontakta oss – vi berättar gärna mer om våra tjänster

Industri

Oljeterminaler

Säkerhet och operativ kontinuitet säkerställs med VRTs tids- och kostnadseffektiva lösningar för smart asset integrity management.

Oljeterminaler

Industri

Hamnar

Strukturella undervattensinspektioner av VRT gör det säkert och enkelt för hamnar, hamnar och oljeterminaler av någon storlek för att få en tydlig och fullständig bild av tillståndet för deras konstruktioner.

Hamnar

Industri

Broar

Undervattensinspektioner med multibeam sonar av VRT ger den mest exakta förståelsen av de strukturella förhållanden som påverkar en bros livscykel.

Broar

Industri

Undervattensledningar

Externa element, som sedimentdrift eller felplacerade föremål, orsakar stress på en ledning som gradvis kan leda till fel. VRT ger värdefulla observationer samt en exakt lokaliseringskarta över rörledningen.

Undervattensledningar

Industri

Energi

VRTs icke-påträngande sonar undervattensinspektionstjänster förhindrar kostsamma överraskningar och säkerställer att lagstadgade krav följs. Allt detta utan att det behövs processavstängningar.

Energi

Intresserad av våra tjänster? Kontakta oss!

Jaakko Kylämies

+358 40 723 8495

jaakko@vrt.fi

 

Letar du efter någon annan? Se Kontaktinformation