Er partner i varje fas för undervattenskonstruktioners livslängd.

PLANERING

Vi hjälper er att planera konstruktionsprojekt genom att erbjuda grundläggande data för strukturer och/eller undersökning av havsbotten med vår flerstråliga sonar-tjänst. Att ta emot initialdata underlättar budgeteringen när du vet vilken typ av åtgärder som måste göras innan projektet påbörjas.

Läs historien om hur Jyväskylä Energy Group utnyttjade undervattensundersökningar och digitaliserade anläggningar i pipeline-konstruktioner (på engelska)

PROJEKTSTYRNING

Under projektet kan vi kontrollera framstegen med våra inspektioner för att undvika obehagliga överraskningar. Kontroller för konstruktionskvalitet med undervattensinspektioner håller dig uppdaterad om era projekt samtidigt som du sparar tid och pengar.

Lär dig hur våra undervattensundersökningar understödde konstruktionsprocessen av en vindpark (på engelska)

UNDERHÅLL

Att jämföra data från den senaste undersökningen mot de ursprungliga data som insamlats möjliggör en mer kostnadseffektiv och tillförlitlig planering av reparationer vilket förlänger konstruktionernas livslängd.

Lär dig hur hamnen i Dover fick viktiga data för långsiktigt underhåll av undervattenskonstruktioner (på engelska)

SMART ÖVERVAKNING MED GISGRO: DATABAS OCH PLATTFORM ONLINE

Med vår unika tjänst är alla undersökningsdata visuellt tillgängliga för er i vår lättanvända GISGRO-onlinetjänst som är enkelt tillgänglig med endast en webbläsare. GISGRO möjliggör smart databehandling, hantering och användning såväl som en transparent kommunikation med alla aktörer.

Lära sig mer om GISGRO

 Lär känna våra lösningar för undervattensinspektioner för olika industrier nedan.

 

Kan du inte hitta vad du söker? Kontakta oss – vi berättar gärna mer om våra tjänster

Datainsamling

Kombination av de senaste teknologi

Vi använder multibeam-ekolod, laserscanner med RGB-värden samt drone-fotogrammetri för att få en omfattande bild av granskningsområde.  

Processaring och analysering

Högkvalitativ efterbehandling och professionella tolkningar

Vår exceptionella efterbehandling garanterar felfria data kombinerar datasätten till en tydlig modell. Du får en inspektionsrapport med certifierade inspektörs observationer för att prioritera dina underhållsoperationer.

Exploatering och kommunicering

Använd 3D-data enklare än någonsin tidigare

Vi inbjuder dig att använda 3D-data i vår praktiska onlineplattform GISGRO. Du kan analysera data, lägga till dina kommentarer och optimera underhålsoperationerna med den digitala tvillingen.

Intresserad av våra tjänster? Kontakta oss!

Jaakko Kylämies

+358 40 723 8495

jaakko@vrt.fi

 

Letar du efter någon annan? Se Kontaktinformation